Over Anker

24/7 Anker Alarm Service: +31 50 520 99 96

Eerst de mens

Onbezorgd en goed verzekerd op reis! Dat is waar Anker Travel Insurance voor staat. Direct persoonlijke hulp en begeleiding bij noodgevallen van ervaren specialisten. Reisverzekeringen met een uitgebreide basisdekking en u kunt zelf kiezen welke modules u wilt meeverzekeren.
In Nederland werken wij samen met gevolmachtigde assurantiebedrijven die onze reisverzekeringen aanbieden. Internationaal zijn wij de verzekeraar achter de (studenten) reisverzekeringen van Swisscare.

Wij handelen vanuit de filosofie “Eerst de mens”. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen. Onze klanten en partners waarderen onze oplossingsgerichte dienstverlening en betrokkenheid.

Onze koers

“Eerst de mens” betekent dat we de relatie met onze klanten en samenwerkingspartners voorop stellen. Dus geen bureaucratische schijnbewegingen maken, maar praktische oplossingen aandragen. Onze dienstverlening is ontwikkeld op basis van de behoeften van onze klanten en partners. Als specialist ontwikkelen wij totaaloplossingen voor niches en doelgroepen. Oplossingen waarbinnen verzekeringen en diensten elkaar aanvullen en versterken.

© Anker Travel Insurance 2020